The Mandala Vortex energy cards

Knjiga "Zaljubi se u svoj život" Ivana Novačić
 
I  Dio
1. Promjena
2. Sedam čakri i sedam zraka svjetlosti
3. Eliksir života ORMUS
4. Umijeće disanja
5. Meditacija i vizualizacija
6. Lucidno sanjanje
7. Mudre
8. Terapija bojama
II. Dio
9. Čudotvorna moć zvuka
9.a Pjevanje i vokalna terapija
9.b Tibetanske zvučne zdjele i njihovo korištenje
9.c Gong terapija i čišćenje prostora
9.d Zvučne vilice-ljekovite frekvencije
9.e Bubanj i šuškalice
9.f Kristalne pjevajuće zdjele
III. Dio
10. Kristali - naši prijatelji
11. Mandale
12. Opraštanje i rad s unutarnjim djetetom
13. Fizičko tijelo
14. Arkanđeli, anđeli i duhovni vodiči
15. Kako ocjeloviti dušu
16. Ljubav i zahvalnost
 
Jednostavni recepti za izradu Ormusa, rijetke tehnike za lucidno sanjanje, povratak fragmenata duše i rad sa unutarnjim djetetom, uz mnoštvo ostalih tehnika sačinjavaju priručnik od 16 poglavlja.
Kao što je vidljivo, trećinu knjige čine znanja o zvuku i primjenjenoj zvukoterapiji. Osim detaljnog opisa instrumenata i glasa, izložen je i način rada uz mnogobrojne podržavajuće savjete. Takav sadržaj je novost i po prvi puta se može naći na jednom mjestu.
Knjiga je osmišljena kao cjelina, ali je podijeljena na poglavlja koja se mogu i samostalno koristiti. Svatko ima izbor prakticirati ono što najviše odgovara njegovim sklonostima i vremenu koje je spreman posvetiti sebi.
 
Vorteks mandale energetske karte inspirirane su temama knjige „Zaljubi se u svoj život“ i služe kao pomoćno sredstvo za rad s nekima od opisanih vježbi, tehnika i poglavlja. Svaka mandala ima svoje jedinstveno značenje koje iz nje zrači. U slučaju da želimo raditi s vježbama i tehnikama iz određenog poglavlja, odabiremo kartu prema naslovu poviše mandale. Ako želimo dobiti smjernice i odgovore na neka nama važna pitanja, odabiremo kartu koja nam prva privuče pažnju i pratimo objašnjenje ispod mandale. Svaka mandala ima drugačiju energiju koja nas uvlači u svoj vorteks, diže frekvenciju i donosi određenu poruku.
Kako dobiti smjernice i odgovore na pitanja? Kartu izvučemo slobodnim odabirom ili uzmemo onu koja nam prva privuče pažnju. Pratimo odgovor koji se nalazi ispod mandale. Ako odgovor u prvom čitanju nije jasan, ne trebamo ga odbaciti, prepustimo se energiji mandale i uključimo intuiciju kako bi nam se značenje pojasnilo. Dok neki odgovori na pitanja donose jasnu poruku, drugi mogu ostaviti prostor za spajanje sa vorteksom mandala kako bi se uvid pojavio. Tema kartice može nas pratiti cijeli dan, više dana u nizu, pa čak i duži period života.
 
 
knjiga 75 kn
kartice 75 kn
knjiga i karte 140 kn
mandale A3 format 30 kn

 

Knjiga "Zaljubi se u svoj život"

HAIKU vibracijske karte by Ivana Novačić

Haiku je najkraći oblik poezije na svijetu koji vuče svoje korijene iz Japana. Teme koje obrađuje vezane su uz prirodu i čovjeka u njoj. Radi se o formi strogog trostiha u kojem stihovi imaju redom 5, 7 i 5 slogova (ukupno Haiku ne bi trebao imati manje od 12 i više od 20 slogova). Svaka vibracijska karta sadrži Haiku pjesmu uz fotografiju koja oslikava njezin sadržaj. Nakon što postavimo pitanje izvučemo kartu koja nam prva privuče pažnju. Pročitamo pjesmu i osmotrimo fotografiju kako bi upili poruku i vibraciju koju one nose. Dobro je uz to uzeti nekoliko udaha i izdaha, a nakon toga zatvoriti oči i umiriti se. Haiku vibracija karte ponijet će nas u željenom smjeru i obgrliti svojom nježnom i blagotvornomenergijom. Uživajte!

Cijena kartica 90 kn

HAIKU vibracijske karte by Ivana Novačić