Lord Kuthumi Reiki

ASCENDIRANI MAJSTOR KUTHUMI REIKI 

povezuje nas sa srcem i energetskim poljem Ascendiranog Majstora Lorda Kuthumia. 

Lord Kuthumi je Ascendirani Majstor Učitelj 2. Zrake. To je zraka Mudrosti i Božanske Ljubavi koja upravlja istinom i razumijevanjem. Lord Kuthumi je među Uzašlim Majstorima koji preuzimaju svjetsku bol i radi na tome da transformira vjerska uvjerenja u bezuvjetnu ljubav. Potiče nas da volimo svoj život i živimo ga u punom potencijalu te nas okružuje energijama ljubavi, suosjećanja, dobrote i radosti. Uzašli Majstor Kuthumi pomaže nam u koncentraciji i fokusu.

Potiče nas da ostanemo predani svojoj životnoj svrsi i misiji duše. Pomaže nam u rješavanju emocionalnih izazova kroz koje prolazimo u životu. Uči nas da se riješimo sebičnog života i usredotočimo na to da postanemo bolji. Poziva nas da se više usredotočimo na svoju svrhu i principe te nas potiče da budemo spremni prihvatiti više istine u svom životu.

Zazovite Reiki Lorda Kuthumija kada želite postići fokus i koncentraciju u svemu što radite, kad god želite povećati energiju mudrosti, razumijevanja, istine i znanja kao i razviti kvalitete poput dobrote, obzirnosti, radosti, suradnje, ljubaznosti i ljubavi. Kuthumi Reiki možemo zvati za osvjetljenje našeg tijela sjene, kao i za ono najvažnije – stapanje sa Božanskom prosvjetljujućom svijesti.

 

1 incijacija u živo ili na daljinu, certifikat i upute za rad.

 

Add headline

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I'm a great place for you to tell your story and let your visitors know a little more about you.