MAHATMA REIKI UZAŠAŠĆA


Mahatma Reiki Uzašašća ujedinjava sustav Reikia i integrirane energije “JA JESAM Prisutnosti” zvane Mahatma. Radi se o frekvenciji Božanske energije koja nam pomaže da se sjetimo tko mi uistinu jesmo. Omogućuje nam usklađivanje fizičke, emocionalne i mentalne razine našeg bića, kako bismo mogli potpunije pristupiti svom duhovnom potencijalu. Mahatma Reiki ima devet simbola koji se koriste stvarajući most za specifično liječenje problema i jačanje koje je potrebno za duboke promjene u kolektivnoj evoluciji. Mogućnost za ozdravljenje i integraciju svih aspekata bića dostupna je svima koji je odaberu.

U svakoj od 3 inicijacije Mahatma Reikia dobivaju se tri simbola, a u četvrtoj inicijaciji, ako je odaberete, naučiti ćete kako proći usklađenja i inicirati druge. Prvi simbol nam daje snagu. Drugi simbol je simbol je Božanske Majke koji pojačava prihvaćanje ženskog aspekta u svakome od nas. Treći simbol je simbol iscjeljenja i snažan iscjelitelj odnosa nazvan “ljubavnim liječnikom“. Četvrti simbol oslobađa blokade i otvara nas za obilje. Peti simbol jača našu vezu s Božjim svjetlom i njeguje bezuvjetnu ljubav u svim okolnostima. Šesti simbol osnažuje i čisti fizičko,
eterično tijelo i dušu od nečistoća koje mogu djelovati kao blokade na putu do Uzašašća. Sedmi simbol nas duboko povezuje s savršenstvom staničnog plana tijela i fizički iscjeljuje. Osmi simbol nas spaja sa Božanskom svijesti, otvara oko duše, omogućava veće suosjećanje i pronalaženje dobroga u svemu.

Mahatma Reiki Uzašašća moćni je sustav koji otključava našu povezanosti sa s Bogom i svime što postoji. Počinjemo živjeti u “JA JESAM Prisutnosti” i svjedočiti radost kreativnog uzbuđenja kroz svaki korak na tom putu.

Ovaj Reiki ima tri Inicijacije i četvrtu za prenošenje Znanja.


Nema uvjeta. Inicijacije, upute i certifikat.