Kundalini Reiki

    

Kundalini Reiki postao je jedan od najpopularnijih vrsta Reiki sistema  koji prakticiraju desetine tisuće ljudi širom svijeta. Ovu vrstu Reikija može svatko naučiti bez obzira na ranija iskustva sa Reiki energijama, kako bi napredovao na svom razvojnom putu.

Kundalini Reiki nas povezuje sa vrlo močnim energijama koje su uvijek božanski vođene što znači da se kod rada sa njima možemo potpuno opustiti i predati, dok one rade svoje posao. Na taj način energije nas njeguju, iscjeljuju te nam pomažu unijeti više ljubavi, svijetla i razumijevanja u naše postojanje.

Kundalini Reiki je jedna od najjednostavnijih tehnika samorazvoja i iscjeljivanja. Ova vrsta Reikija nema simbola i radi  putem našeg izražavanja namjere. Kao što energija slijedi našu pažnju, tako Reiki energija slijedi našu namjeru.

Kundalini energija teče od baze kralježnice kroz centralni energetski stup prema vrhu glave. Što je kanal ujednačeniji i otvoreniji, to smo mi jači, stabilniji i nosimo više svijetla. Kontinuirani rad sa kundalini Reikijem otvara naš centralni kanal, širi mrežu manjih energetskih kanala te pročišćava i energizira čakre, organe i tkiva. 

 

Kundalini Reiki do Majstorstva ima 3 stupnja.

Inicijacija u prvi stupanj otvara nas za jači energetski protok i priprema za 2. stupanj gdje nas čeka buđenje kundalini energije. Jača naša krunska, srčana čakra i otvaraju se čakre na dlanovima. Praktičar uči kako izgleda tretman i samotretman ovom vrstom energije i uči kako iscjeljivati na daljinu. 

Između inicjacije prvog i drugog stupnja potrebno je sačekati dva dana.

Kod inicijacije u Kundalini Reiki drugog stupnja budi se kundalini energija koja je sklupčana u bazi kralježnice. Poput vatre proplamsava sve do treće čakre-solarnog pleksusa te nas priprema za treću inicijaciju.

Na ovom stupnju učimo meditaciju za jačanje kundalini vatre kojom čistimo i utiremo put za daljnje buđenje. Između inicijacije u 2. i 3.  stupanj potrebno je sačekati pet dana. 

Na trećem  stupnju Kundalini Reikija dobivamo Majstorstvo te sa tim i mogućnost prijenosa Znanja putem inicijacije. Ovdje se još šire i otvaraju kanali, a energija se penje sve do grlene čakre.  Protok energije u korijenskoj čakri i  solarnom pleksusu se znatno pojačava.  Dolazi do potpunog uzdizanja kundalini energije te ona sada dopire do krunske čakre. 

Dodatne prilagodbe poslije završenog trećeg stupnja:

1. Balansiranje

2. Dijamantni Reiki

3. Kristalni Reiki

4. DNK Reiki

5. Reiki traume rođenja

6. Lokacijski Reiki

7. Reiki prošlih života 

Kada smo Majstor/Učitelj imamo mogućnost primanja 6 dodatnih inicijacija.

To su Reiki inicijacije razine od 4.-9. poslije kojih postajemo Veliki Majstor/Učitelj. Dodatne inicijacije šire čakre i pojačavaju protok energije kroz ruke, energetski kanali se povečavaju kako kako bi mogli primiti sve brži i veći protok kundalini energije.   

  

U ovu vrstu Reikija može se inicirati svatko bez obzira na ranija iskustva.

 

 Inicijacije uživo i na daljinu.

Dobiva se Certifikat u uputstva za rad.