Shamballa Multidimensional Healing ili Shamballa

 

Kao i Reiki Shamballa je energija bezuvjetne LJUBAVI, koja dolazi kroz našu srčanu čakru kako bi pomogla liječiti sebe i druge. Glavna svrha tih aktivacija i Inicijacija je naš osobni razvoj i osnaživanje snage kroz LJUBAV prema sebi i drugima. Na taj način se postiže cjelovitost i sloboda.

Inicijacija u Shamballu nas povezuje sa našom JA JESAM Prisutnosti ili našim VIŠIM JA. Na taj način se povezujemo sa Shamballa Gradom Svjetlosti i kolektivnom svijesti svih Uzašlih Majstora.

Dodatna korist Shamballe je da se radi sa MAHATMA energijom. Mahatma je naše vlastito Božanstvo koje doživljava sve što postoji kao JEDNO. Kada radimo sa Shamballom automatski pomažemo, ne samo sebi nego svima u svijetu i Majčici Zemlji. 

Shamballa radi na višem vibratornom planu i zato dozvoljava razmjenu energije puno brže snage i intenziteta. Shamballa asistira kod ponovnog uspostavljanja našeg punog potencijala, tako da možemo osjetiti ostvarenje u svim aspektima  života. To uključuje, ali nije limitirano samo na zdravlje, financije, odnose i karijeru. Shamballa   je duhovna praksa zamišljena kao forma energetskog iscjeljenja. Za razliku od Usui Reikija ovdje nisu potrebna stroga pravila postavljanja ruku.

 

Postoje četiri Inicijacije kod Shamballe:

Prvi stupanj omogućava samoiscjeljenje i rad na drugima. Iscjeljenje nastupa za cca pet minuta. Dovoljno je samo intuitivno pogledati gdje treba postaviti ruke i krenuti. Ako slučajno ne nađemo „pravo mjesto“ energija sama ide tamo gdje je to potrebno.

Drugi stupanj Shamballe dozvoljava nam da mentalno šaljemo iscjeljujuću energiju ljudima na daljinu i udaljenim mjestima.

Treći stupanj je snažniji i dozvoljava uvođenje i iniciranje praktičara.

Četvrti stupanj je Majstorski.

Shamballa Majstori Učitelji dobivaju 352 simbola.Oni su smješteni direktno u naše energetsko polje i rade kada zatražimo prema potrebi i namjeri. Na ovom stupnju dobivaju se i simboli za spiritualni rast. Sada možete inicirati druge u Shamballu iako možda to nije bila vaša namjera pri učenju ovog sistema.

                                   

Shamballa može biti upotrebljena za još neke svrhe osim fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog iscjeljenja ljudi. Možete ju koristiti za iscjeljenje životinja, biljki, energetsko čišćenje vašeg radnog mjesta i doma; blagoslov hrane, povećanje jasnovidnosti i jasnoćujnosti, povečanje snage kristala i preparata, probijanje kroz prometnu gužvu i pomoć pri popravljanju stvari...

Svako može biti Iniciran i nikakve posebne vještine nisu potrebne da bi se moglo prakticirati ovaj sistem. Čak nije potrebno ni vjerovati u Shamballu, jedino je treba biti otvoren kada isprobavamo ovu vrstu energetskog rada.

NEMA POLOŽAJA RUKU. Gdje god da postavite ruke na tijelo energija će naći put do mjesta gdje je to potrebno. Tipičan Shamballa iscjeljući tretman traje desetak minuta.

 

Shamballa nam je poslana da olakša ovu tranziciju. Vrlo je jednostavna, donosi nam samoosnaženje pomažući nam vidjeti unutrašnje svjetlo i razumjeti da smo svi u ovome zajedno.

 

Svatko može naučiti SHAMBALLA iscjeljujuću energiju - nema preduvjeta.

 

Inicijacije uživo i na daljinu.

Svaki inicijant dobiva Certifikat i materijal sa uputstvima za rad.